Tuesday, June 17, 2014

World Cup 2014

Assalamu'alaikum.

Boleh kata lambat jugak la aku update pasai World Cup ni kan. Saja la nak tumpang kepanasan dan kehangatan peminat² bolasepak dunia mengenai piala yang dianjurkan 6 tahun sekali.. eh.. 4 tahun ka.. eh.. kalau aku salah tulong perbetoi sat na. Macam tu la bila orang yang tak minat bola bercerita pasai bola.. hahaha. EPL ka FA League ka hampeh aku tak tau.. hahaha. Jadi.. sebelum menimbulkan kemarahan peminat² bolasepak terhadap apa yang aku mengarut ni.. lebih baik aku stop. Semoga pasukan² pilihan hampa semua berjaya no. Aku tak tau nak sokong sapa.. kalau ikut naluri aku German dengan Holland.. hehehe. German sebab depa antara negara pengeluar kereta yang masyoq pastu Holland sebab kaler oren.. hihihi.

Olaa Brasil.. apa da cheq merepek.. hehehe

No comments: